Основи на Web програмирането

От VarnaLab
Версия от 19:50, 7 юли 2017 на Hellmare (беседа | приноси)
(разл) ← По-стара версия | Текуща версия (разл) | По-нова версия → (разл)
Направо към навигацията Направо към търсенето


  • Ниво: Абсолютно начинаещи
  • Кога: всеки понеделник от 19:00 до 21:00 часа
  • Начало: 15 Май

Ние от #VarnaLab ще се опитаме да ви обясним на максимално разбираем език нещата, които ще поставят основите на вашите знания и умения да създавате уеб страници. Курсът НЕ Е интензивен (2 часа седмично) и ще наблегне повече на практиката. Залата, с която разполагаме, ни позволява обучението на около 10 човека, за това молим да се записват само тези, които имат желанието да научат нещо и знаят, че няма да се откажат, тъй като ако го направят, ще са попречили на някой друг да придобие тези знание и опит.

Курсът е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН! Да, правилно прочетохте - безплатен. Това е така, тъй като във #VarnaLab смятаме, че знанието трябва да се споделя. Също така най-добрият начин да разбереш, че знаеш нещо е да можеш да го обясниш максимално просто.

Може да се присъедините към курса и online, но приоритет по време на упражненията ще са физически присъстващите хора.

Който има желание да получи #VarnaLab сертификат “Web development fundamentals”, може да се яви на финален изпит (може да не е преминал курса). Изпитът е платен и бива проведен от някой от лекторите, индивидуално за всеки кандидат. За успешно преминал се счита кандидат, който докаже, че има знания и умения по темата. Всяко явяване се заплаща и не гарантира сертификат, тъй като #VarnaLab стои с името си зад него.

Формуляр за записване

https://docs.google.com/forms/d/1P0hsijdOILzH5X9-ElYCGdrv0_IhFDEc8gAJ2pGwiKA/

Програмата на курса (възможна е промяна)

https://docs.google.com/document/d/19Km6EQKS51r7wZcN7QpmSY4E8hVp2s_RWoJ9LHy_NAk/