Среща 2017-08-02

от VarnaLab
Направо към: навигация, търсене

Дневен ред

документ в trello: https://trello.com/c/F9cYmOWn

 1. СМЯНА НА КАСИЕР!!! @petardyakov РЕШЕНИЕ: Август -> Калоян.
 2. Да регистрираме Лаба в volontime.com - социална мрежа за НПО-та и доброволчески инициативи. @kostov РЕШЕНИЕ: Отлага се за следващата среща.
 3. да правим по 2 срещи на месец вместо както сме сега по една @ivakaradev РЕШЕНИЕ: няма как да стане 2 са твърде много.
 4. да уточним какво трябва и не трябва да правим като НПО, както културата на събитията @pau4o @popjelev РЕШЕНИЕ: WIKI морален кодекс. Насоки за провеждания за събития.
 5. относно кой може да представя организацията пред 'органите' @popjelev РЕШЕНИЕ: За сега ще работим на локален принцип за локален проблем. Ако се прави пълномощно ще се прави с тесен обхват.
 6. подмяна на Боби в управителния съвет @popjelev РЕШЕНИЕ: НЕ Е ПРИЕТО, ПОНЕЖЕ НЯМА НУЖДА.
 7. регистрацията ни в министерството на правосъдието @popjelev РЕШЕНИЕ: Остава за септември - поема отговорност иван попжелев и тодор драгнев.
 8. Счетоводител @popjelev РЕШЕНИЕ: създаване на регистрация в inv.bg, също така среща със счетоводителя който е решен. Човека на тодор панайотов.
 9. Банка за НПО-то @popjelev РЕШЕНИЕ: все още в процес на решаване
 10. известие на всички лабове, относно проекта ITClubsBG и на следващото събрание да вземем решение какво правим, на база техния отговор @popjelev РЕШЕНИЕ: последна инициатива от иван и се връщаме на стария слак канал.
 11. varnalab.org !! @popjelev РЕШЕНИЕ: Качва се статичната версия нарязаната. Отговарят симо и тодор драгнев. @kyordanov Е ПРОТИВ - докато не се направи нещо работещо да не се маха стария сайт.
 12. събиране на членския внос

взети решения и нови предложения извън дневния ред

Няма