Среща 2017-10-04

от VarnaLab
Направо към: навигация, търсене

П Р О Т О К О Л

за проведено общо събрание на членовете на ВарнаЛаб


Днес, 04.10.2017 в гр. Варна се проведе общо събрание на членовете на ВарнаЛаб. Общото събрание се счита за редовно и протече при следният дневен ред:

  1. Регистрацията ни в министерството на правосъдието @popjelev РЕШЕНИЕ: андреан да даде контакти за адвокат или счетоводителя да го задвижи.
  2. Да обсъдим реда, по който обявяват лекциите/презентациите/workshop-ите и т.н. в лаба @kyordanov РЕШЕНИЕ: калоян ще напише шаблон за обявяване на събитие и ще се гласува на следващата среща. Шаблона ще бъде под формата на карта в трело.
  3. Ще правим ли нови тениски? @popjelev РЕШЕНИЕ: да се направи събитие за създаване на нов дизайн. Минамален брой 40! Ивака, Тодор П. и Петър ще направят събитие.
  4. Да пуснем отделен сървър в мрежата на лаба, който да се използва единствено за хостване на услугите и интерфейсите свързани с лаба @simeonvelichkov РЕШЕНИЕ: Сървъра е в момента при симо, д оселдващата среща да събираме варианти и да го хостнем на друго място което не е във симо. Предложение: Симо предава инструкции на тодор драгнев за деплоймънт.
  5. Има ли смисъл да добавим Google календарът на itclubsbg@gmail.com в #events канала на varnalab.slack.com организацията? @simeonvelichkov РЕШЕНИЕ: Засега не.
  6. Събиране на членския внос
  7. Предложение: Да се разделим на тиймове които са : амдинистрация, събития и подръжка примерно, всеки тийм да има по 2 или 4 тийм мембъра и да се поема отговорнаста вътре за действията на лаба автономно. @petardyakov РЕШЕНИЕ: Прекалено усложнено става.
  8. @petardyakov Предложение: Касиера да се сменя на 3 месеца ! РЕШЕНИЕ: докато е съгласен. С персонална уговорка на срещата.
  9. Въпрос: Как да отговаряме на съобщения във Фейсбук. @popjelev РЕШЕНИЕ: Направена е карта и ще се действа, и ще се гласува на следващото събрание.
  10. Да напечатаме нови паспорти за членове на хакерспейса. @popjelev РЕШЕНИЕ: Ивайло Цонев, @ivakaradev

Източник: https://trello.com/c/XmG124Wu

Председателят закри Общото събрание, поради изчерпване на дневния ред.

Подписи на лицата, участвали в събранието: